WIE BEN IK?

Ik heb de opleiding logopedie in Nijmegen gevolgd en ben in 1996 afgestudeerd. Na eerst een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt was ik in 1998 in de gelegenheid om de praktijk voor logopedie in Dreumel over te nemen. Ik werk hier met veel plezier en heb in al de jaren dat ik er werk een goed contact weten op te bouwen met o.a. de peuterspeelzaal en de verschillende basisscholen van Dreumel, Alphen, Wamel en Heerewaarden.

In mijn praktijk behandel ik zowel kinderen als volwassenen met verschillende problemen, zoals:

  • problemen in de taal
  • problemen in de spraak
  • problemen in de auditieve verwerking
  • lees- en spellingsproblemen
  • stemproblemen
  • afwijkende mondgewoonten bij kinderen (bv. duim zuigen, open mondgedrag, verkeerd slikken)

Ik vind het tijdens de behandeling erg belangrijk dat er een vertrouwensband wordt opgebouwd waarin alles bespreekbaar is. Het uitgangspunt daarbij is de klachtbeleving van de patiënt. Tijdens de behandeling zijn er daarom verschillende momenten waarin de therapie geëvalueerd wordt en bekeken wordt of we op de goede weg zitten en alles naar wens verloopt.