Patiëntenervaringen

“Mijn kind voelde zich zeer op z’n gemak bij de logopedist, wat ook belangrijk is voor een kleuter in zo’n traject! Mijn kind vond het dan ook heel jammer dat het afgelopen was.”

“De betreffende logopedist is ruimdenkend en biedt een goede dienstverlening aan gericht op de cliënt. Hij dacht met ons mee op de momenten dat het iets minder liep met de uitvoering c.q. herhaling van de opdrachten thuis. Super!”

“Kennis en geduldigheid.”

“Geduldig. Werkt goed met een kind samen om uitspraak te verbeteren. Mijn kind vond het leuk om naar Remco te gaan.”

“Het persoonlijk contact, luisteren naar je verhaal en meedenken. Leuk in omgang met kinderen en volwassenen.”

“Remko is vriendelijk, investeert in goed contact met de cliënt, is duidelijk. Hij focust op de dingen die goed gaan. Is flexibel in het verzetten van afspraken. En daarnaast, erg belangrijk, ook kundig.”

“Hij is rustig, behulpzaam, geeft goede uitleg.”

“Erg goed en leuk in de omgang met kinderen.”

“Hij is uiterst geduldig, maar weet op een kind vriendelijke manier toch dwingend te zijn. Dat werkte bij mijn kind erg goed. En als het kind echt een keer niets wilde, dan loste hij het op een hele creatieve manier op. Door in te spelen op haar interesse en dat te gebruiken als (nieuw) uitgangspunt van de oefening. Echt top.”

“Goede communicatie, ook met leerkracht goede terugkoppeling.”

“Het contact/samenwerking met de logopedist was prima. De opdrachten waren divers en in de belevingswereld van mijn kind.”

“Prettige manier van omgang met mijn kind. Hij stelde mijn kind erg op zijn gemak. Zelfs na lange tijd ging hij nog met plezier er naartoe. Duidelijke uitleg over de gang van zaken en altijd tijd voor een gesprek.”

“Ik maar met name ook mijn zoon vonden dat de logopedist zich prima opstelde, ons op een prettige manier bejegende en voldoende afleiding en afwisseling bood aan leermateriaal en lesmethoden.”